Actress
Born in 1974, USSR (Russia)
 
 
Yekaterina VOLKOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Екатерина Юрьевна ВОЛКОВА
Ekaterina VOLKOVA
From filmography
 
Actress
2020 - Otkroy, eto mama (Открой, это мама) by Nina VOLOVA [fiction, 17 mn]
2019 - Molodoye vino (Молодое вино) by Pyotr OLEVSKY [fiction, 86 mn]
2019 - Smert nam k litsu (Смерть нам к лицу) by Boris GUTS [fiction, 77 mn]
2018 - Sergei Prokofiev (Сергей Прокофьев) by Sergey ALDONIN [fiction, 34 mn]
2016 - Nochnye strazhi (Ночные стражи) by Emilis VELYVIS [fantasy film, 97 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2015 - Sarancha (mini-serial) (Саранча (мини–сериал) (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 50 mn]
2014 - Vnutri muzyki (Внутри музыки) by Yulia NOVICH [fiction, 30 mn]
2013 - Sarancha (Саранча) by Egor BARANOV [fiction, 118 mn]
2012 - Iskuplenie (Искупление) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 123 mn]
2012 - Otets (Отец) by Sergey OLDENBURG-SVINTSOV [fiction, 14 mn]
2006 - Vdokh - Vydokh (Вдох - Выдох) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 100 mn]
2005 - Zhivoy (Живой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2003 - O liubvi (О любви) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 112 mn]
2001 - Kollektsioner (Коллекционер) by Yuri GRYMOV [fiction, 100 mn]