Director,
Writer,
Production designer
Born 1963 
 
 
Mikhail TUMELYA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Брониславович ТУМЕЛЯ
Mikhaïl TOUMELIA
Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Music box (Музыкальная шкатулка. Как служил же я у пана) [animation, 7 mn]
2011 - Belorusskie posovitsy 2 (Белорусские пословицы 2) [animation, 10 mn]
2010 - Bumaznye uzory (Бумажные узоры) [animation, 7 mn]
2008 - Beloruskie poslovitsy (Белорусские пословицы) [animation, 7 mn]
2008 - Kvas Hatni (Квас Хатни) [animation, 0.3 mn]
 
Writer
2012 - Music box (Музыкальная шкатулка. Как служил же я у пана) by Mikhail TUMELYA [animation, 7 mn]
2011 - Belorusskie posovitsy 2 (Белорусские пословицы 2) by Mikhail TUMELYA [animation, 10 mn]
2011 - Povest minuvshikh let - 4 (Повесть минувших лет-4) by Different Directors [animation, TV serial, 13 mn]
2008 - Beloruskie poslovitsy (Белорусские пословицы) by Mikhail TUMELYA [animation, 7 mn]
 
Production designer
2016 - Tovarisch evo vysochestva (Товарищ Его Высочества) by Sergey KAPKOV [documentary, 26 mn]
2012 - Music box (Музыкальная шкатулка. Как служил же я у пана) by Mikhail TUMELYA [animation, 7 mn]
2011 - Belorusskie posovitsy 2 (Белорусские пословицы 2) by Mikhail TUMELYA [animation, 10 mn]
2008 - Beloruskie poslovitsy (Белорусские пословицы) by Mikhail TUMELYA [animation, 7 mn]
 
Co-Director
2011 - Povest minuvshikh let - 4 (Повесть минувших лет-4) by Different Directors [animation, TV serial, 13 mn]

Awards :
Music box :
Best Sound, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2013
Bumaznye uzory :
Best directing, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2011