Writer,
Actor
 
 
 
Nikolay KULIKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай КУЛИКОВ
Nikolaï KOULIKOV
Filmography (extracts)
 
Writer
2019 - Hero (Герой) by Karen OGANESYAN [fiction, 120 mn]
2018 - I'm Losing weight (Я худею) by Aleksey NUZHNY [fiction, 102 mn]
2017 - Three Seconds (Движение вверх) by Anton MEGERDICHEV [fiction, 133 mn]
2016 - The Crew (Экипаж) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 138 mn]
2015 - The rooster (Петух) by Aleksey NUZHNY [20 mn]
2013 - Legenda N°17 (Легенда №17) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 134 mn]
2013 - Kiss Them All / Gorko! (Горько!) by Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 100 mn]
2013 - Dad (Папа) by Aleksey VOROBYOV [18 mn]
2013 - Cinemaddict (Киноман) by Andrei ANDRIANOV [12 mn]
2011 - Insignificant Details Of The Accidental Episode (Незначительные подробности случайного эпизода) by Mikhail MESTETSKY [fiction, 28 mn]
2009 - Circumstances (Обстоятельства) by Pavel RUMINOV [fiction, 89 mn]
2009 - The Last Day of Bulkin I.S. (Последний день Булкина И.С.) by Aleksey ANDRIANOV [fiction, 13 mn]
 
Actor
2009 - Circumstances (Обстоятельства) by Pavel RUMINOV [fiction, 89 mn]