Director,
Writer,
Cinematographer,
Production designer
 
 
 
Jalil RIZVANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Джалиль РИЗВАНОВ
Djalil RIZVANOV
Also : Джамиль РИЗВАНОВ
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - FiksiKINO. Big change (ФиксиКИНО. Большая перемена) [animation, 45 mn]
2021 - FixiKino. Autumn marathon (ФиксиКИНО. Осенний марафон) [animation, 45 mn]
2009 - Vegetables (Овощи) [animation, 5 mn]
 
Writer
2009 - Vegetables (Овощи) by Jalil RIZVANOV [animation, 5 mn]
 
Cinematographer
2009 - Vegetables (Овощи) by Jalil RIZVANOV [animation, 5 mn]
2008 - The Ballad of Pyotr and Fevronia (Сказание о Петре и Февронии) by Nadezhda MIKHAYLOVA [animation, 13 mn]
2007 - Malenkiy muk i piraty Kaspiyskogo Morya (Маленький Мук и пираты Каспийского Моря) by Aleksandr GORLENKO [animation, 26 mn]
 
Production designer
2009 - Vegetables (Овощи) by Jalil RIZVANOV [animation, 5 mn]