Writer
 
 
 
Anna KALIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анна КАЛИН
Anna KALINE
Filmography (extracts)
 
Writer
2012 - About Love (О любви) by Mariya STEPANOVA [animation, 13.2 mn]
2009 - Dve printsessy (Две принцессы) by Mariya STEPANOVA [animation, 9 mn]
2007 - How I Caught Little Men (Как я ловил человечков) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]
2005 - About the Bald Princess (Про лысую принцессу) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]
2004 - From Robber's Life II (Из жизни разбойников II) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 13 mn]
2002 - From Robber's Life (Из жизни разбойников) by Sofia KRAVTSOVA [animation, 15 mn]