Actor
Born 1938, USSR (Ukraine)
 
Died 2004
Borislav BRONDUKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борислав Николаевич БРОНДУКОВ
Borislav BRONDOUKOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1991 - Exiled (Изгой) by Vladimir SAVELYEV [fiction, 92 mn]
1991 - And to Hell with Us! (И черт с нами) by Aleksandr PAVLOVSKY [fiction, 100 mn]
1984 - A Cruel Romance (Жестокий романс) by Eldar RIAZANOV [fiction, 145 mn]
1983 - Jazzmen (Мы из джаза) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 88 mn]
1982 - Tears Dripped (Слезы капали) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1981 - Priklyucheniya Sherloka Holmsa. Sobaka Baskerviley (Приключения Шерлока Холмса. Собака Баскервилей) by Igor MASLENNIKOV [TV fiction, 154 mn]
1979 - The Autumn Marathon (Осенний марафон) by Georgi DANELIYA [fiction, 94 mn]
1979 - The Garage (Гараж) by Eldar RIAZANOV [fiction, 101 mn]
1979 - Sherlock Holmes and Docteur Watson (Шерлок Холмс и доктор Ватсон) by Igor MASLENNIKOV [TV fiction, 142 mn]
1977 - Mimino (Мимино) by Georgi DANELIYA [fiction, 97 mn]
1976 - Gypsies' camp goes to sky / The Gypsy Camp Vanishes into the Blue (Табор уходит в небо) by Emile LOTEANU [fiction, 101 mn]
1975 - Afonya (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1972 - Hello and Goodbye (Здравствуй и прощай) by Vitali MELNIKOV [fiction, 89 mn]
1971 - Zakhar Berkut (Захар Беркут) by Leonid OSYKA [fiction, 96 mn]
1969 - Commissars (Комиссары) by Nikolay MASHCHENKO [fiction, 77 mn]
1968 - The Eve of Ivan Kupalo (Вечер накануне Ивана Купала) by Yuri ILIENKO [fiction, 71 mn]
1967 - Stone Cross (Каменный крест) by Leonid OSYKA [fiction, 82 mn]
1962 - A Little Flower on a Stone (Цветок на камне) by Sergey PARAJANOV [fiction, 75 mn]