Director,
Writer,
Editor,
Producer
Born 1971, USSR (Russia)
 
 
Marius WEISBERG
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Марюс ВАЙСБЕРГ
Marius WEISBERG
Also : Marius BALCHUNAS
Filmography (extracts)
 
Director
2019 - Naughty Grandma 2 (Бабушка лёгкого поведения 2. Престарелые мстители) [fiction, 87 mn]
2019 - The (UN)perfect Guy ((НЕ)идеальный мужчина) [fiction, 92 mn]
2017 - Naughty Grandma 1 (Бабушка лёгкого поведения) [fiction, 84 mn]
2017 - Night shift (Ночная смена) [fiction, 96 mn]
2016 - 8 Best Dates (8 Лучших свиданий) [fiction, 100 mn]
2015 - 8 New Dates (8 новых свиданий) [fiction, 84 mn]
2013 - Lyubov v bolshom gorode 3 (Любовь в большом городе 3) [fiction, 95 mn]
2012 - Rzhevsky against Napoleon (Ржевский против Наполеона) [fiction, 95 mn]
2010 - Love in the City 2 (Любовь в большом городе 2) [fiction, 88 mn]
2009 - Lyubov v bolshom gorode (Любовь в большом городе) [fiction, 88 mn]
2008 - Hitler Kaput ! (Гитлер капут !) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2017 - Naughty Grandma 1 (Бабушка лёгкого поведения) by Marius WEISBERG [fiction, 84 mn]
2016 - 8 Best Dates (8 Лучших свиданий) by Marius WEISBERG [fiction, 100 mn]
2015 - 8 New Dates (8 новых свиданий) by Marius WEISBERG [fiction, 84 mn]
2010 - Love in the City 2 (Любовь в большом городе 2) by Marius WEISBERG [fiction, 88 mn]
2009 - Lyubov v bolshom gorode (Любовь в большом городе) by Marius WEISBERG [fiction, 88 mn]
2008 - Hitler Kaput ! (Гитлер капут !) by Marius WEISBERG [fiction, 90 mn]
 
Editor
2019 - The (UN)perfect Guy ((НЕ)идеальный мужчина) by Marius WEISBERG [fiction, 92 mn]
 
Producer
2019 - Naughty Grandma 2 (Бабушка лёгкого поведения 2. Престарелые мстители) by Marius WEISBERG [fiction, 87 mn]
2017 - Night shift (Ночная смена) by Marius WEISBERG [fiction, 96 mn]
2016 - 8 Best Dates (8 Лучших свиданий) by Marius WEISBERG [fiction, 100 mn]
2015 - 8 New Dates (8 новых свиданий) by Marius WEISBERG [fiction, 84 mn]
2010 - Gop-stop (Гоп-стоп) by Pavel BARDIN [fiction, 96 mn]
2010 - Love in the City 2 (Любовь в большом городе 2) by Marius WEISBERG [fiction, 88 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 1er avril 1971 à Moscou. En 1989 est entré au VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou) dans la classe de V. Naoumov. Puis a étudié à l'Ecole de Cinéma et de Télévision de l'Université de Californie du Sud (USC School of Cinema-Television), dont il sort diplômé en 1996. Sa première réalisation en tant que metteur en scène est le film "Complet" (No Vacancy) en 1999.

Родился 1 апреля 1971 года в Москве. В 1989г. поступил во ВГИК на курс В.Наумова. Затем учился в Школе Кинематографии и Телевидения в университете Южной Калифорнии (USC School of Cinema-Television), получил диплом в 1996г. Его первая работа в качестве кинорежиссера – фильм «Мест нет» («No Vacancy») 1999г.


Commentaries and bibliography
- Marius Vaisberg: Naughty Grandma 1&2 (Babushka legkogo povedeniia 1&2, 2017 & 2019) Natalie KONONENKO, 2020, Kinokultura
- Marius Vaisberg : Hitler Kaput! (Gitler kaput!, 2008) , Yelena PROKHOROVA, 2009, kinokultura.com