Production Designer
 
 
 
Irina OCHINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ирина ОЧИНА
Irina OTCHINA
Filmography (extracts)
 
Production Designer
2020 - Dear Comrades (Дорогие товарищи) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 121 mn]
2019 - Sunday (Воскресенье) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 82 mn]
2018 - Strangers of patience (Странники терпенья) by Vladimir ALENIKOV [fiction, 100 mn]
2017 - The Bottomless Bag (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2016 - Paradise (Рай) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 131 mn]
2016 - Podlets (Подлец) by Mikhail LEVITIN (jr.) [fiction, 91 mn]
2015 - On the road to Berlin (Дорога на Берлин) by Sergey_2 POPOV [fiction, 82 mn]
2012 - White Tiger (Белый тигр) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 104 mn]
2008 - Immovable Property Exchange (Новые времена, или биржа недвижимости) by Galina YEVTUSHENKO [fiction, 98 mn]