Director
Born 1906, Russia
 
Died 1986
Ivan LUKINSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван ЛУКИНСКИЙ
Ivan LOUKINSKI
Filmography (extracts)
 
Director
1969 - Village Detective (Деревенский детектив) [fiction, 87 mn]
1967 - Blown Hell (Взорванный ад) [fiction, 10 mn]
1961 - Jump at Dawn (Прыжок на заре) [fiction, 101 mn]
1958 - Ivan Brovkin and the Virgin Lands (Иван Бровкин на целине) [fiction, 97 mn]
1955 - Soldier Ivan Brovkin (Солдат Иван Бровкин) [fiction, 93 mn]
1953 - Chuk and Gek (Чук и Гек) [fiction, 48 mn]
 
Site : IMDb