Director,
Writer,
Actor,
Producer
Born 1980 
 
 
Roman ARTEMYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Роман АРТЕМЬЕВ
Roman ARTEMIEV
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - Mushrooming (По грибы) [fiction, 9 mn]
2016 - The man from the future (Человек из будущего) [75 mn]
2013 - Saviour (Спаситель) [fiction, 15 mn]
2007 - Tasia (Тася) [fiction, 18 mn]
 
Writer
2021 - Mushrooming (По грибы) by Roman ARTEMYEV [fiction, 9 mn]
2016 - The man from the future (Человек из будущего) by Roman ARTEMYEV [75 mn]
2013 - Saviour (Спаситель) by Roman ARTEMYEV [fiction, 15 mn]
2007 - Tasia (Тася) by Roman ARTEMYEV [fiction, 18 mn]
 
Actor
2021 - Mushrooming (По грибы) by Roman ARTEMYEV [fiction, 9 mn]
2013 - Dialogues (Диалоги) by Ira VOLKOVA [fiction, 131 mn]
2007 - The Hollow (Яр) by Marina RAZBEZHKINA [fiction, 114 mn]
2007 - Lower Caledonia (Нижняя Каледония) by Yulia KOLESNIK [fiction, 101 mn]
2006 - Fat Stupid Rabbit (Тупой жирный заяц) by Slava ROSS [fiction, 90 mn]
 
Producer
2013 - Saviour (Спаситель) by Roman ARTEMYEV [fiction, 15 mn]
2007 - Tasia (Тася) by Roman ARTEMYEV [fiction, 18 mn]

Biography
No English biography available !
 
Roman Artemiev est né en 1980. Il a terminé en 2003, ses études d'acteur au VGIK, où il a étudié dans la chaire d'Alekseï Batalov. Il a ensuite suivi une formation de réalisateur dans les classes de V. Khotinenko et V. Fentchenko.