Director,
Writer,
Producer
 
 
 
Mariya SEMENTSOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Мария СЕМЕНЦОВА
Maria SEMENTSOVA
Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Children of the Sun (Дети солнца) [documentary, 19 mn]
2007 - Melodii evreyskoy ulitsy (Мелодии еврейской улицы) [documentary, 40 mn]
2006 - Call me Picasso (Назовите меня Пикассо) [documentary, 44 mn]
2006 - Velikoe primirenie otsa Timofeya (Великое примирение отца Тимофея) [documentary, 26 mn]
 
Writer
2011 - Cinema of Armenia (Кино Армении) by Boris SHEININ [documentary, 26 mn]
2011 - Kino Gruzii (Кино Грузии) by Yuri AVETIKOV [documentary, 26 mn]
2009 - Children of the Sun (Дети солнца) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 19 mn]
2006 - Velikoe primirenie otsa Timofeya (Великое примирение отца Тимофея) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 26 mn]
2005 - Bez prava na slavu (Без права на славу) by Yuri AVETIKOV [documentary, TV serial, full length film]
 
Producer
2011 - Cinema of Armenia (Кино Армении) by Boris SHEININ [documentary, 26 mn]
2011 - Kino Gruzii (Кино Грузии) by Yuri AVETIKOV [documentary, 26 mn]
2009 - Children of the Sun (Дети солнца) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 19 mn]

Awards :
Call me Picasso :
Best documentary, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2007