Actor
Born 1939 
 
 
Aleksey ZAYTSEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Никифорович ЗАЙЦЕВ
Alekseï ZAITSEV
Filmography (extracts)
 
Actor
2006 - Bastards (Сволочи) by Aleksandr ATANESIAN [fiction, 96 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2004 - Antibumer (Антибумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 115 mn]
2003 - Poor Poor Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2002 - Boomer (Бумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 110 mn]
1990 - Ladies Tailor (Дамский портной) by Leonid GOROVETS [fiction, 88 mn]
1986 - Plyumbum Or A Dangerous Game (Плюмбум, или опасная игра) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]
1986 - Znak bedy (Знак беды) by Mikhail PTASHUK [fiction, 151 mn]
1982 - Vasiliy Buslayev (Василий Буслаев) by Gennadi VASILIEV [fiction, 82 mn]
1977 - Biryuk (Бирюк) by Roman BALAIAN [fiction, 77 mn]
1964 - The Little Plot of Land (Пядь земли) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 83 mn]
1964 - Magic Isle (Остров Колдун) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 68 mn]