Compositor
Born 1938, USSR (Ukraine)
 
 
Vladimir GUBA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Петрович ГУБА
Vladimir GOUBA
Filmography (extracts)
 
Compositor
1993 - Getman's Klenoids (Гетманские клейноды) by Leonid OSYKA [fiction, 87 mn]
1987 - Daniil - Knyaz Galitskiy (Даниил - князь Галицкий) by Yaroslav LUPIY [fiction, 100 mn]
1985 - Bow from the Waist (Поклонись до земли) by Leonid OSYKA [fiction, 78 mn]
1977 - Biryuk (Бирюк) by Roman BALAIAN [fiction, 77 mn]
1971 - Zakhar Berkut (Захар Беркут) by Leonid OSYKA [fiction, 96 mn]
1967 - Stone Cross (Каменный крест) by Leonid OSYKA [fiction, 82 mn]
1967 - A Shore of Hope (Берег надежды) by Nikolay VINGRANOVKY [fiction, 75 mn]
1966 - Those Who Will Come Back, Will Love On (Кто вернется долюбит) by Leonid OSYKA [fiction, 67 mn]