Director,
Writer,
Compositor
 
 
 
Maksim FADEYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Максим ФАДЕЕВ
Maksim FADEEV
Filmography (extracts)
 
Director
2015 - Savva. Heart of the Warrior (Савва. Сердце воина) [animation, 85 mn]
2009 - Savva (Савва) [animation, full length film]
 
Writer
2015 - Savva. Heart of the Warrior (Савва. Сердце воина) by Maksim FADEYEV [animation, 85 mn]
2009 - Savva (Савва) by Maksim FADEYEV [animation, full length film]
 
Compositor
2015 - Savva. Heart of the Warrior (Савва. Сердце воина) by Maksim FADEYEV [animation, 85 mn]
2009 - Savva (Савва) by Maksim FADEYEV [animation, full length film]
2008 - Nasha Masha v Zemlianichnoy strane (Наша Маша в Земляничной стране) by Egor KONCHALOVSKY , Roman STARIKOV [animation, 85 mn]
2007 - Krakatuk (Кракатук) by Egor KONCHALOVSKY [animation, 85 mn]
2000 - Triumph, The Red One (Триумф) by Vladimir ALENIKOV , Oleg POGODIN [fiction, 80 mn]
1999 - Zatvornik (Затворник) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 90 mn]

Commentaries and bibliography
- Test DVD : L’INCROYABLE DESTIN DE SAVVA ( 30 mars 2017) de Max Fadeev 2017, culturevsnews.com