Director,
Writer,
Actor
Born 1933 
 
 
Vladimir KRASNOPOLSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Аркадьевич КРАСНОПОЛЬСКИЙ
Vladimir KRASNOPOLSKI
Filmography (extracts)
 
Director
1996 - Yermak (Ермак) [fiction, 137 mn]
1980 - Father and Son (Отец и сын) [fiction, 178 mn]
1969 - Outside the Jurisdiction (Неподсуден) [fiction, 87 mn]
1963 - The Slowest Train (Самый медленный поезд) [fiction, 80 mn]
 
Writer
1996 - Yermak (Ермак) by Vladimir KRASNOPOLSKY , Valery USKOV [fiction, 137 mn]
 
Actor
1982 - Karakum, 45 degrees in the shade (Каракумы 45 В Тени) by Khojakuli NARLIEV [fiction, 95 mn]
1965 - A Decisive Step (Решающий шаг) by Alty KARLIYEV [fiction, 156 mn]
 
Site : IMDb