Production designer
Born 1939, USSR (Russia)
 
 
Valery FILIPPOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валерий Николаевич ФИЛИППОВ
Valeri FILIPPOV
Filmography (extracts)
 
Production designer
2000 - The Envy of Gods (Зависть богов) by Vladimir MENSHOV [fiction, 134 mn]
1998 - In a Busy Place (На бойком месте) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 100 mn]
1995 - Shirli-myrli (Ширли-мырли) by Vladimir MENSHOV [fiction, 143 mn]
1988 - Cold Summer Of 1953 (Холодное лето пятьдесят третьего) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 102 mn]
1985 - A Winter Night in Gagra (Зимний вечер в Гаграх) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 88 mn]
1984 - Rest Time from Saturday to Monday (Время отдыха с субботы до понедельника) by Igor TALANKIN [fiction, 90 mn]
1973 - The Land of Sannikov (Земля Санникова) by Albert MKRTCHYAN , Leonid POPOV [fiction, 95 mn]
1968 - The Karamazov Brothers (Братья Карамазовы) by Kirill LAVROV , Ivan PYRIEV , Mikhail ULYANOV [fiction, 231 mn]