Writer
Born 1952, USSR (Uzbekistan)
 
 
Aleksey TIMM
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Валентинович ТИММ
Alekseï TIMM
Filmography (extracts)
 
Writer
2016 - Ghouls (Вурдалаки) by Sergey GINZBURG [fiction, 90 mn]
2014 - Out of Time (Ушелец) by Ilya CHIZHIKOV [fiction, 22 mn]
2011 - Wind House (Дом ветра) by Vyacheslav ZLATOPOLSKY [fiction, 110 mn]
2008 - Indigo (Индиго) by Roman PRYGUNOV [fiction, 100 mn]
2008 - A Few Simple Wishes (Несколько простых желаний) by Din MAKHAMATDINOV [fiction, 78 mn]
2007 - The Rock Climber (Скалолазка и Последний из седьмой колыбели) by Oleg SHTROM [fiction, 95 mn]
2004 - O liubvi v liubuiu pogody (О любви в любую погоду) by Alla SURIKOVA [fiction, 97 mn]
2003 - Bulvarnyy pereplyot (Бульварный переплёт) by Aleksandr_2 MURATOV [fiction]
2000 - Fortuna (Фортуна) by Georgi DANELIYA [fiction, 87 mn]
1996 - Agape (Агапэ) by Gennadi BAYSAK [fiction, 80 mn]
1992 - Menyaly (Менялы) by Georgi SHENGELIA [fiction, 93 mn]