Compositor
Born 1949 
 
 
Igor NAZARUK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Николаевич НАЗАРУК
Igor NAZAROUK
Filmography (extracts)
 
Compositor
2004 - Kashtanka (Каштанка) by Natalia ORLOVA [animation, 21 mn]
2003 - Shaman's Grand-son (Внук шамана) by Sergey SEREGIN [documentary, 52 mn]
2000 - Fortuna (Фортуна) by Georgi DANELIYA [fiction, 87 mn]
1996 - Nesyt menya konni (Несут меня кони) by Vladimir MOTYL [fiction, 112 mn]
1995 - Rokovye yaytsa (Роковые яйца) by Sergey LOMKIN [fiction, 119 mn]
1992 - I Wanted to See Angels (Я хотела увидеть ангелов) by Sergey BODROV [fiction, 85 mn]
1991 - Bryunetka za 30 kopeyek (Брюнетка за 30 копеек) by Sergey NIKONENKO [fiction, 85 mn]
1984 - And Life, and Tears, and Love (И жизнь, и слезы, и любовь...) by Nikolay GUBENKO [fiction, 103 mn]
1975 - Mend Your Pace, Maestro (Шире шаг, Маэстро) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 22 mn]