Compositor
Born 1945, USSR (Uzbekistan)
 
 
Aleksandr ZHURBIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Борисович ЖУРБИН
Aleksandr JOURBINE
Filmography (extracts)
 
Compositor
2020 - Love and Monsters (Любовь и монстры) by Yekaterina KRASNER [fiction, 84 mn]
2018 - Strangers of patience (Странники терпенья) by Vladimir ALENIKOV [fiction, 100 mn]
2008 - Heavy sand (Тяжелый песок) by Anton BARSHCHEVSKI [fiction, TV serial, 800 mn]
2003 - Bulvarnyy pereplyot (Бульварный переплёт) by Aleksandr_2 MURATOV [fiction]
1989 - The Drayman and the King (Биндюжник и король) by Vladimir ALENIKOV [fiction, 169 mn]
1986 - Letters of a Dead Man (Письма мертвого человека) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 88 mn]
1982 - Kosmicheskie prisheltsy 2 (Космические пришельцы 2) by Aleksey SOLOVYOV [animation, 17 mn]
1981 - Kosmicheskie prisheltsy 1 (Космические пришельцы 1) by Aleksey SOLOVYOV [animation, 16 mn]
1980 - The Forest (Лес) by Vladimir MOTYL [fiction, 97 mn]
1980 - The Flying Hussar’s Squadron (Эскадрон гусар летучих) by Nikita KHUBOV , Stanislav ROSTOTSKY [fiction, 164 mn]
1979 - Please blame Klava K. for my death (В моей смерти прошу винить Клаву К.) by Nikolay_2 LEBEDEV , Ernest YASAN [fiction, 76 mn]