Actor
Born 1902, Russia
 
Died 1976
Mikhail YANSHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Михайлович ЯНШИН
Mikhaïl YANCHINE
Filmography (extracts)
 
Actor
1955 - The Twelfth Night (Двенадцатая ночь) by Yan FRID [fiction, 90 mn]
1954 - The Swedish Match (Шведская спичка) by Konstantin YUDIN [fiction, 56 mn]
1953 - Bezzakoniye (Беззаконие) by Konstantin YUDIN [fiction, 15 mn]
1952 - The Government Inspector (Ревизор) by Vladimir PETROV [fiction, 132 mn]
1946 - The Stone Flower (Каменный цветок) by Aleksandr PTUSHKO [fiction, 83 mn]
1936 - Convicts (Заключенные) by Yevgeni CHERVIAKOV [fiction, 95 mn]
1935 - Posledniy tabor (Последний табор) by Moisey GOLDBLAT , Yevgeni SCHNEIDER [fiction, 85 mn]
1933 - Outskirts (Окраина) by Boris BARNET [fiction, 98 mn]