Actor
Born 1958, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr POLOVTSEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Юрьевич ПОЛОВЦЕВ
Aleksandr POLOVTSEV
Filmography (extracts)
 
Actor
2007 - Kuka (Кука) by Yaroslav CHEVAZHEVSKY [fiction, 104 mn]
2006 - Grekh (Грех) by Boris BLANK [fiction, full length film]
2004 - Our own (Свои) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 100 mn]
1997 - The Bomb (Бомба) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 73 mn]
1993 - Barabaniade / Drumroll (Барабаниада) by Sergey OVCHAROV [fiction, 93 mn]
1989 - It (Оно) by Sergey OVCHAROV [fiction, 124 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 3 января 1958 г. в Ленинграде. В 1980 г. окончил актерское отделение факультета драматического искусства ЛГИТМиКа (мастерская В. Петрова). Работал в Ленинградском театре-студии "Время".