Director,
Writer
Born 1939, USSR (Azerbaijan)
 
Died 2000
Viktor TITOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виктор Абросимович ТИТОВ
Viktor TITOV
Filmography (extracts)
 
Director
1999 - Kadril (Кадриль) [fiction, 90 mn]
1992 - Eastern Roman (Восточный роман) [fiction, 92 mn]
1987 - Klim Samgin's Life (Жизнь Клима Самгина) [1008 mn]
1975 - Hello, I’m Your Aunt! (Здравствуйте, я ваша тётя!) [TV fiction, 98 mn]
 
Writer
1987 - Klim Samgin's Life (Жизнь Клима Самгина) by Viktor TITOV [1008 mn]
1975 - Hello, I’m Your Aunt! (Здравствуйте, я ваша тётя!) by Viktor TITOV [TV fiction, 98 mn]
 
Site : IMDb

Commentaries and bibliography
- Copycat cinema: 5 Hollywood films the Russians did first Josh NADEAU, 2017, calvertjournal.com
- Hello, I’m Your Aunt! [Здравствуйте, я ваша тетя!, director : Viktor TITOV, 1975] , Natalia RYABCHIKOVA, 2012, rusfilm.pitt.edu
- Camp Cinema : Russian Style 2012, rusfilm.pitt.edu
- Кинокэмп по-русски , Andrew CHAPMAN, 2012,
- Heir of Ghengis Khan [Потомок Чингиз-Хана] 2006, rusfilm.pitt.edu