Director,
Writer
Born 1922 
 
Died 1994
Ilya GURIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Илья Яковлевич ГУРИН
Ilia GOURINE
Filmography (extracts)
 
Director
1968 - The People We Know (Наши знакомые) [fiction, 110 mn]
1967 - Give me a paw, mate! (Дай лапу, друг!) [fiction, 68 mn]
1964 - People, Trust Me! (Верьте мне, люди) [fiction, 111 mn]
1963 - On Duty (При исполнении служебных обязанностей) [fiction, 101 mn]
1961 - V trudnyy chas (В трудный час) [fiction, 101 mn]
1959 - Zolotoy eshelon (Золотой эшелон)
 
Writer
1968 - The People We Know (Наши знакомые) by Ilya GURIN [fiction, 110 mn]