Cinematographer
Born 1947 
 
 
Igor SKIDAN-BOSIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Яковлевич СКИДАН-БОСИН
Igor SKIDAN-BOSSINE
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2019 - Zhuk v muraveynike (Жук в Мурвавейнике) by Vasili EFREMOV [animation, 12 mn]
2019 - Anna, Cat-And-Mouse (Анна, кошки-мышки) by Varvara YAKOVLEVA [animation, 5 mn]
2018 - The King And the Pear (Король и груша) by Nastia VORONINA [animation, 4 mn]
2016 - Two trams (Два трамвая) by Svetlana ANDRIANOVA [animation, 10 mn]
2011 - Snow-Covered Horseman (Заснеженный всадник) by Aleksey TURKUS [animation, 18 mn]
2011 - Skazka pro yolochka (Сказка про елочку) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2011 - Mime and Clown (Мим и клоун) by Tatyana LYKASOVA [animation, 4.3 mn]
2010 - Home Romance (Домашний романс) by Irina LITMANOVICH [animation, 14 mn]
2009 - Ochumelov (Очумелов) by Aleksey DYOMIN [animation, 13 mn]
2008 - He and she / Man and Woman (Он и она) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2008 - Money (Деньги) by Anastasia ZHURAVLYOVA [animation, 13 mn]
2005 - Choo Choo 3 (Чуча-3) by Garri BARDIN [animation, 29 mn]
2005 - Khelom's Customs (Хеломские обычаи) by Irina LITMANOVICH [animation, 5 mn]
2000 - Adagio (Адажио) by Garri BARDIN [animation, 10 mn]
1987 - Frills (Выкрутасы) by Garri BARDIN [animation, 10 mn]
1987 - My Favourite Time (Любимое мое время) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 80 mn]
1980 - And With You I Am Again (И с Вами снова я) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 31 mn]
1979 - Tale of Tales (Сказка сказок) by Yuri NORSTEIN [animation, 29 mn]
1977 - I'm Flying to You by Memories (Я к Вам лечу воспоминанием) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 30 mn]
1977 - Za den do nashey ery (За день до нашей эры) by Fyodor KHITRUK , Yuri NORSTEIN [animation, 5 mn]