Director
Born 1938 
 
Died 2020
Samvel GASPAROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Самвел ГАСПАРОВ
Samvel GASPAROV
Filmography (extracts)
 
Director
1990 - Road hawks (Стервятники на дорогах)
1985 - Target For Death (Координаты смерти) [fiction, 78 mn]
1981 - The Sixth One (Шестой) [fiction, 83 mn]
1980 - Khleb, zoloto, nagan (Хлеб, золото, наган) [fiction, 66 mn]
1979 - Forget the Word 'Death' (Забудьте слово "смерть") [fiction, 82 mn]
1978 - Poverty Certificate (Свидетельство о бедности) [fiction, 69 mn]
1977 - Hatred (Ненависть) [fiction, 72 mn]
 
Site : IMDb