Director,
Writer
Born 1923 
 
Died 2004
Teodor VULFOVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Теодор Юрьевич ВУЛЬФОВИЧ
Teodor VOULFOVITCH
Filmography (extracts)
 
Director
1978 - The Path of the Golden Beasts (Шествие золотых зверей) [fiction, 89 mn]
1973 - Tovarishch general (Товарищ генерал) [fiction, 89 mn]
1967 - A Hard Nut (Крепкий орешек) [fiction, 78 mn]
1960 - Most pereiyti nelzya (Мост перейти нельзя) [fiction, 90 mn]
1958 - The Last Inch (Последний дюйм) [fiction, 89 mn]
 
Writer
1960 - Most pereiyti nelzya (Мост перейти нельзя) by Nikita KURIKHIN , Teodor VULFOVICH [fiction, 90 mn]
 
Site : IMDb