Cinematographer
Born 1932 
 
 
Igor CHERNYKH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Анатольевич ЧЕРНЫХ
Igor TCHERNYKH
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1985 - The Battle for Moscow (Битва за Москву) by Yuri OZEROV [fiction, 352 mn]
1973 - Stepmother (Мачеха) by Oleg BONDAREV [fiction, 84 mn]
1968 - The Diamond Arm (Бриллиантовая рука) by Leonid GAIDAI [fiction, 100 mn]
1963 - Dunaevsky Melodies (Мелодии Дунаевского) by Erik PYRIEV [documentary, 77 mn]
1962 - The Long Way (Большая дорога) by Yuri OZEROV [fiction, 102 mn]
1961 - Alenka (Аленка) by Boris BARNET [fiction, 89 mn]