Cinematographer
Born 1909 
 
 
Vladimir NIKOLAYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Васильевич НИКОЛАЕВ
Vladimir NIKOLAEV
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1974 - The Ocean (Океан) by Yuri VYSHINSKY [fiction, 89 mn]
1971 - The Missing Witness (Пропажа свидетеля) by Vladimir_2 NAZAROV [fiction, 89 mn]
1964 - Chairman (Председатель) by Aleksey SALTYKOV [fiction, 166 mn]
1962 - Collegues (Коллеги) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 102 mn]
1959 - The Ballad of a Soldier (Баллада о солдате) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 89 mn]
1954 - The merry stars (Веселые звезды) by Vera STROEVA [fiction, 102 mn]
1954 - Boris Godunov (Борис Годунов) by Vera STROEVA [film opera, 111 mn]
1951 - The Memorable 1919 (Незабываемый 1919-й) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 108 mn]