Sound Designer
 
 
 
Inna ZELYENTSOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Инна ЗЕЛЕНЦОВА
Inna ZELENTSOVA
Filmography (extracts)
 
Sound Designer
1987 - Sunless World (Без солнца) by Yuli KARASIK [fiction, 107 mn]
1974 - A Lovers' Romance (Романс о влюбленных) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 138 mn]
1969 - Cheer Up / Don't Grieve (Не горюй!) by Georgi DANELIYA [fiction, 94 mn]
1967 - Autumn Weddings (Осенние свадьбы) by Boris YASHIN [fiction, 78 mn]
1966 - Andrey Rublev (Андрей Рублев) by Andrei TARKOVSKY [fiction, 185 mn]
1962 - Ivan's Childhood (Иваново детство) by Andrei TARKOVSKY [fiction, 96 mn]