Actor
Born 1944 
 
 
Aleksandr MIKHAYLOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Яковлевич МИХАЙЛОВ
Aleksandr MIKHAILOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2012 - Bez pravil (Без правил) by Aleksandra EROFEYEVA [fiction, full length film]
2012 - Second Lieutenant (Подпоручик Ромашов) by Igor CHERNITSKY [fiction, 140 mn]
2012 - The Iron Ivan (Поддубный) by Gleb ORLOV [124 mn]
2010 - The Chinese Grandmother (Китайская бабушка) by Vladimir TUMAYEV [fiction, 83 mn]
2009 - Demoted (Разжалованный) by Vladimir TUMAYEV [fiction, 92 mn]
2007 - Yunkera (Юнкера) by Igor CHERNITSKY [fiction, TV serial, 400 mn]
2003 - Casus belli (Casus belli / Казус Белли) by Igor UGOLNIKOV [fiction, 125 mn]
2003 - Bless the Woman (Благословите женщину) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 114 mn]
1984 - Love and Doves (Любовь и голуби) by Vladimir MENSHOV [fiction, 106 mn]
1983 - The Hostel Is Provided for the Single (Одиноким предоставляется общежитие) by Samson SAMSONOV [fiction, 89 mn]
1981 - Carnival (Карнавал) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 141 mn]
1981 - Fellows!... (Мужики!..) by Iskra BABICH [fiction, 97 mn]
1980 - The White Snow of Russia (Белый снег России) by Yuri VYSHINSKY [fiction, 91 mn]
1977 - Priezzhaya (Приезжая) by Valery LONSKOY [fiction, 100 mn]
1943 - We from the Urals (Мы с Урала) by Aleksandra KHOKHLOVA , Lev KULESHOV [fiction, 76 mn]