Director,
Writer,
Producer
Born 1972 
 
 
Vladimir SHCHEGOLKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир ЩЕГОЛЬКОВ
Vladimir CHTCHEGOLKOV
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - Carried Away («Везёт») [fiction, TV serial, 37 mn]
2007 - One Love In A Million (Одна любовь на миллион) [fiction, 105 mn]
2007 - Spartakiada. Local warming (Спартакиада. Локальное потепление) [fiction, 90 mn]
2007 - Antidur (Антидурь) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2021 - Carried Away («Везёт») by Vladimir SHCHEGOLKOV [fiction, TV serial, 37 mn]
2007 - Spartakiada. Local warming (Спартакиада. Локальное потепление) by Viktor LAKISOV , Vladimir SHCHEGOLKOV [fiction, 90 mn]
2001 - Afera (Афера) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 87 mn]
 
Producer
2021 - Carried Away («Везёт») by Vladimir SHCHEGOLKOV [fiction, TV serial, 37 mn]
 
Site : IMDb

Commentaries and bibliography
- Vladimir Shchegol'kov : One Love in a Million (Odna liubov' na million, 2007); Evgenii Bedarev : Waiting for a Miracle (V ozhidanii chuda, 2007); Ruslan Bal'ttse r : Daring Days (Derzkie dni, 2007); Aleksei Pimanov : Three Days in Odessa (Tri dnia v Odesse, 2007) , Yelena PROKHOROVA, 2008, kinokultura.com