Cinematographer
 
 
 
Robert FILATOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Роберт ФИЛАТОВ
Robert FILATOV
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2020 - Kartonnaya pristan (Картонная пристань) by Kirill KOTELNIKOV [fiction, 91 mn]
2017 - Apostasy (Апостасия) by Aleksey MURADOV [fiction, 132 mn]
2007 - Nochnye syostry (Ночные сестры) by Aleksey MURADOV [fiction, 97 mn]
2007 - The Bet (Пари) by Natalia BRONSTEIN [fiction, 86 mn]
2007 - Kontrakt na lyubov (Контракт на любовь) by Ilya KHOTINENKO [fiction, 95 mn]
2005 - K vam prishol angel (К вам пришел ангел) by Nikolay POPKOV [fiction, 98 mn]
2003 - The Truth about Shelps (Правда о Щелпах) by Aleksey MURADOV [fiction, 129 mn]
2002 - The Smith (Кузнец) by Dmitry GELLER [animation, 2 mn]
2001 - Zmey (Змей) by Aleksey MURADOV [fiction, 73 mn]
2000 - Greetings from Kislovodsk (Привет из Кисловодска) by Dmitry GELLER [animation, 10 mn]
1998 - Mystery is You (Тайна это ты) by Dmitry GELLER [animation, 1 mn]