Cinematographer
Born 1876 
 
Died 1942
Aleksandr RYLLO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Антонович РЫЛЛО
Aleksandr RYLLO
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1914 - Volga and Siberia (Волга и Сибирь) by Vasili GONCHAROV [fiction, short film]
1913 - Gore Sarry (Горе Сарры) by Aleksandr ARKATOV [fiction, 22 mn]
1912 - 1812 (1812 год) by Vasili GONCHAROV [fiction, 1300 m]
1912 - The Brothers (Братья) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 30 mn]
1912 - Bratya razboyniki (Братья-разбойники) by Vasili GONCHAROV [fiction, 21 mn]
1911 - Oborona Sebastopolya (Оборона Севастополя) by Vasili GONCHAROV , Aleksandr KHANZHONKOV [fiction, 59 mn]

Biography
No English biography available !
 
Оператор документального и игрового кино.
Умер в блокадном Ленинграде.