Sound designer
 
 
 
Sergey MINRVIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей МИНЕРВИН
Sergueï MINERVINE
Filmography (extracts)
 
Sound designer
1965 - Ordinary Fascism (Обыкновенный фашизм) from Mikhail ROMM [documentary, 138 mn]
1963 - I Walk Around Moscow (Я шагаю по Москве) from Georgi DANELIYA [fiction, 78 mn]
1962 - What If This Is Love ? (А если это любовь?) from Yuli RAIZMAN [fiction, 102 mn]
1957 - Kommunist (Коммунист) from Yuli RAIZMAN [fiction, 111 mn]
1950 - The Brave People (Смелые люди) from Konstantin YUDIN [fiction, 104 mn]
1949 - Meeting on the Elba (Встреча на Эльбе) from Grigori ALEXANDROV [fiction, 104 mn]
1944 - No. 217 (Человек 217) from Mikhail ROMM [fiction, 101 mn]
1939 - Lenin in 1918 (Ленин в 1918 году) from Mikhail ROMM [fiction, 112 mn]