Compositor
Born 1935, USSR
 
 
Giya KANCHELY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Гия КАНЧЕЛИ
Guïa KANTCHELI
Filmography (extracts)
 
Compositor
2017 - Hostages (Заложники) by Rezo GIGINISHVILY [fiction, 103 mn]
2017 - He Said "Mommy" (Он сказал «Мама») by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 17 mn]
2017 - Rezo (Знаешь, мама, где я был?) by Levan GABRIADZE [animation, 63 mn]
2004 - National bomb (Национальная бомба) by Vagif MUSTAFAYEV [fiction, 104 mn]
2002 - The Bear's Kiss (Медвежий поцелуй) by Sergey BODROV [fiction, 92 mn]
2000 - Fortuna (Фортуна) by Georgi DANELIYA [fiction, 87 mn]
1995 - Heads and Tails (Орел и решка) by Georgi DANELIYA [fiction, 87 mn]
1991 - The Wilderness (Пустыня) by Mikhail KATS [fiction, 124 mn]
1990 - Passport (Паспорт) by Georgi DANELIYA [fiction, 103 mn]
1986 - Kin-dza-dza! (Кин-дза-дза!) by Georgi DANELIYA [fiction, 135 mn]
1986 - Succession Of Events (Круговорот) by Lana GOGOBERIDZE [fiction, 98 mn]
1985 - Den gneva (День гнева) by Sulambek MAMILOV [fiction, 94 mn]
1984 - Blue Mountains, or an Improbable Story (Голубые горы или неправдоподобная история) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 97 mn]
1984 - Day Is Longer Than Night (День длиннее ночи) by Lana GOGOBERIDZE [fiction, 138 mn]
1982 - Tears Dripped (Слезы капали) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1980 - Zhdu i nadyeyus (Жду и надеюсь) by Suren SHAKHBAZIANE [TV film]
1978 - Machera Samanishvili (Мачеха Саманишвили) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 89 mn]
1978 - Some Interviews on Personal Questions (Несколько интервью по личным вопросам) by Lana GOGOBERIDZE [fiction, 95 mn]
1977 - Mimino (Мимино) by Georgi DANELIYA [fiction, 97 mn]
1977 - Cinema (Синема) by Liana ELIAVA [fiction, 70 mn]
1973 - Chudaki (Чудаки) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 79 mn]
1972 - Kogda zatsvel Mindal (Когда зацвел миндаль)
1971 - The Jar (Кувшин) by Irakli KVIRIKADZE [fiction, 25 mn]
1969 - Cheer Up / Don't Grieve (Не горюй!) by Georgi DANELIYA [fiction, 94 mn]
1968 - An Unusual Exhibition (Необыкновенная выставка) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 95 mn]

Awards :
Kin-dza-dza! :
Best music, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 1987