Compositor
Born 1904, Russia
 
Died 1987
Dmitry KABALEVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий Борисович КАБАЛЕВСКИЙ
Dmitri KABALEVSKI
Filmography (extracts)
 
Compositor
1953 - The Hostile Whirlwinds (Вихри враждебные) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 126 mn]
1950 - Mussorgsky (Мусоргский) by Grigori ROSHAL [fiction, 122 mn]
1948 - Pervoklassnitsa (Первоклассница) by Ilya FREZ [fiction, 71 mn]
1939 - Shchors (Щорс) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 118 mn]
1936 - Paris Dawns (Зори Парижа) by Grigori ROSHAL [fiction, 101 mn]
1935 - Airtown (Аэроград) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 82 mn]