Sound Designer
Born 1958, USSR (Russia)
 
 
Yulia EGOROVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юлия Леонидовна ЕГОРОВА
Youlia EGOROVA
Filmography (extracts)
 
Sound Designer
2006 - Piter FM (Питер FM) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 90 mn]
2006 - Bastards (Сволочи) by Aleksandr ATANESIAN [fiction, 96 mn]
2005 - A Time to Gather Stones (Время собирать камни) by Aleksey KARELIN [fiction, 110 mn]
2004 - Long Farewell (Долгое прощание) by Sergey URSULIAK [fiction, 106 mn]
1999 - Fara (Фара) by Abai KARPYKOV [fiction, 89 mn]
1993 - Children of Iron Gods (Дети чугунных богов) by Tamás TOTH [fiction, 78 mn]