Compositor
Born 1959 
 
 
Ilya DUKHOVNY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Илья Рувимович ДУХОВНЫЙ
Ilia DOUKHOVNY
Filmography (extracts)
 
Compositor
2023 - Clemency (Помилование) from Aynur ASKAROV [fiction, 100 mn]
2021 - Marusya Forever! (Маруся фореva!) from Aleksandr GALIBIN [fiction, 81 mn]
2020 - Beasts (Хищники) from Stepan SOKOLOV [fiction, 88 mn]
2019 - My Little Sister (Сестренка) from Aleksandr GALIBIN [fiction, 94 mn]
2015 - Goodbye Moskwabad (Побег из Москвабада) from Darya POLTORATSKAYA [fiction, 93 mn]
2014 - Podarok s kharakterom (Подарок с характером) from Karen OGANESYAN [fiction, 88 mn]
2012 - White Moor (Белый мавр или три истории о моих соседях) from Dmitry FIKS [fiction, 94 mn]
2011 - Five Brides (Пять невест) from Karen OGANESYAN [fiction, 101 mn]
2011 - Otroyte, eto ya (Откройте, это я) from Karen OGANESYAN [TV fiction, full length film]
2010 - A Man from nowhere (Человек ниоткуда) from Dmitry FIKS [fiction]
2008 - Moskow Gigolo (Московский жиголо) from Dmitry FIKS [fiction, 100 mn]
2006 - Great Love (Большая любовь) from Dmitry FIKS [fiction, 90 mn]