Sound designer
Born 1931, USSR (Russia)
 
 
Boris VENGEROVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис ВЕНГЕРОВСКИЙ
Boris VENGUEROVSKI
Filmography (extracts)
 
Sound designer
1983 - The Shore (Берег) by Aleksandr ALOV , Vladimir NAUMOV [fiction, 141 mn]
1981 - Farewell to Matyora / Farewell (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1974 - Agony (Агония) by Elem KLIMOV [fiction, 152 mn]
1970 - Sport, sport, sport (Спорт , спорт , спорт) by Elem KLIMOV [fiction, 85 mn]
1967 - Sophia Perovskaya (Софья Перовская) by Leo ARNSHTAM [fiction, 113 mn]
1966 - July Rain (Июльский дождь) by Marlen KHUTSIEV [fiction, 109 mn]
1965 - Ordinary Fascism (Обыкновенный фашизм) by Mikhail ROMM [documentary, 138 mn]