Sound designer
Born 1929, USSR (Russia)
 
 
Eduard BANUNTS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Эдуард Гайкович ВАНУНЦ
Edouard BANOUNTS
Filmography (extracts)
 
Sound designer
1998 - Calendula blossoms (Цветы календулы) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 120 mn]
1991 - Black and White (Черное и белое) by Boris FRUMIN [fiction, 85 mn]
1975 - I Want The Floor (Прошу слова) by Gleb PANFILOV [fiction, 145 mn]
1975 - Somebody else's letters (Чужие письма) by Ilya AVERBAKH [fiction, 93 mn]
1972 - The Monologue (Монолог) by Ilya AVERBAKH [fiction, 100 mn]
1970 - King Lear (Король Лир) by Grigori KOZINTSEV [fiction, 130 mn]
1965 - Zdravstvuy, eto ya! (Здравствуй, это я!) by Frunze DOVLATIAN [fiction, 139 mn]