Actor
Born 1949, USSR (Russia)
 
 
Boris SHCHERBAKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис ЩЕРБАКОВ
Boris CHTCHERBAKOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2023 - Fir trees 10 (Ёлки 10) from Ivan CHEKHOV , Damir MIFTAKHOV [fiction, 90 mn]
2023 - Fedya. People's footballer (Федя. Народный футболист) from Nikolay AKELKIN [fiction]
2022 - All are here (Тут все свои) from Yuri SUDOKHOLSKIY [fiction, 102 mn]
2019 - Saving Leningrad (Спасти Ленинград) from Aleksey KOZLOV [fiction, 95 mn]
2017 - Crimea (Крым) from Aleksey PIMANOV [fiction, 99 mn]
2015 - Happiness is.. (Счастье это) from Sergey BUROV , Tatyana GULINA , Viktoria KOZELTSEVA , Tatyana PONOMARIOVA , Artiom PROKHOROV , Anna YANOVSKAYA , Leonid ZALESSKY [fiction, 115 mn]
2015 - Ovechka Dolly byla zlaia i rano umerla (Овечка Долли была злая и рано умерла) from Aleksey PIMANOV [109 mn]
2013 - Legenda N°17 (Легенда №17) from Nikolay LEBEDEV [fiction, 134 mn]
2006 - Khottabytch (Хоттабыч) from Piotr TOCHILIN [fiction, 90 mn]
2004 - Countdown (Личный номер) from Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 100 mn]
2003 - A poutru oni prosnulis (А поутру они проснулись) from Sergey NIKONENKO [fiction, 90 mn]
2001 - Chasy bez strelok (Часы без стрелок) from Vladimir NAUMOV [fiction, 112 mn]
1998 - Khochu v tyurmu (Хочу в тюрьму) from Alla SURIKOVA [fiction, 94 mn]
1998 - Primadonna Mary (Примадонна Мэри) from Anatoli EYRAMDZHAN [fiction, 75 mn]
1991 - My Best Friend, General Vasily,Son of Joseph (Мой лучший друг, генерал Василий, сын Иосифа) from Viktor SADOVSKY [fiction, 102 mn]
1990 - Desyat dney bez perepiski (Десять лет без права переписки) from Vladimir NAUMOV [fiction, 103 mn]
1990 - His Nickname Is Beast (По прозвищу «Зверь») from Aleksandr_2 MURATOV [fiction, 88 mn]
1987 - The Purple Ball (Лиловый шар) from Pavel ARSENOV [fiction, 77 mn]
1986 - Ransom (Выкуп) from Aleksandr GORDON [fiction, 91 mn]
1986 - No statute of limitations (Без срока давности) from Edgar KHODZHIKYAN [fiction, 93 mn]
1983 - The Shore (Берег) from Aleksandr ALOV , Vladimir NAUMOV [fiction, 141 mn]