Actor
Born 1896, Ukraine
 
Died 1938
Stepan SHAGAIDA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Степан Васильевич ШАГАЙДА
Stepan CHAGAIDA
Filmography (extracts)
 
Actor
1937 - The Rich Bride (Богатая невеста) by Ivan PYRIEV [fiction, 98 mn]
1935 - Airtown (Аэроград) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 82 mn]
1934 - Khrustalny dvorets (Хрустальный дворец) by Grigori GRICHER-CHERIKOVER [fiction, 92 mn]
1932 - Ivan (Иван) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 102 mn]
1929 - Perekop (Перекоп) by Ivan KAVALERIDZE [fiction, 65 mn]
1929 - Five Brides (Пять невест) by Aleksandr_2 SOLOVYOV [fiction, 1721 m]