Actor
Born 1982, USSR (Russia)
 
 
Pyotr FIODOROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Пётр Петрович ФЕДОРОВ
Piotr FIODOROV
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - Pilot (Летчик) by Renat DAVLETYAROV [fiction]
2021 - Don't Heal Me / Ryobra (Не лечи меня / Рёбра) by Misha MARALES [fiction, 88 mn]
2020 - Sputnik (Спутник) by Egor ABRAMENKO [fiction, 113 mn]
2019 - The Blackout (Аванпост) by Egor BARANOV [fiction, 150 mn]
2016 - The Duelist (Дуэлянт) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 110 mn]
2016 - Pure Art (Чистое искусство) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2016 - Icebreaker (Ледокол) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 120 mn]
2016 - Just like grown ups (Как большие) by Oxana KARAS [short film]
2015 - The Dawns Here Are Quiet (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2015 - The Life Of The Chef Is Vacant (Вакантна жизнь шеф-повара) by Rustam ILYASOV [fiction, 86 mn]
2015 - Sarancha (mini-serial) (season 1) (Саранча (мини–сериал) (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 50 mn]
2014 - Beglecy (Беглецы) by Rustam MOSAFIR [fiction, 95 mn]
2014 - Territoria (Территория) by Aleksandr MELNIK [fiction, 157 mn]
2013 - Sarancha / Locust (Саранча) by Egor BARANOV [fiction, 118 mn]
2012 - Muzhchina s garantiey (Мужчина с гарантией) by Artiom AKSENYONKO [fiction, 90 mn]
2011 - Without Men (Без мужчин) by Rezo GIGINISHVILY , Alissa KHMELNITSKAYA [fiction, 73 mn]
2011 - Boris Godunov (Борис Годунов) by Vladimir MIRZOEV [fiction, 128 mn]
2011 - Bullet Collector (Собиратель пуль) by Aleksandr VARTANOV [fiction, 120 mn]
2011 - Six Degrees of Celebration 2 (Елки 2) by Aleksandr BARANOV , Levan GABRIADZE , Dmitry KISELEV , Aleksandr KOTT [fiction, 106 mn]
2010 - Phobos. Club of Fear (Фобос. Клуб страха) by Oleg ASADULIN [fiction, 78 mn]
2010 - Gop-stop (Гоп-стоп) by Pavel BARDIN [fiction, 96 mn]
2010 - Pyrammid / Russian Ponzi (ПираМММида) by Eldar SALAVATOV [fiction, 105 mn]
2008 - The Inhabited Island (Обитаемый остров) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 117 mn]
2008 - Russia 88 (Россия 88) by Pavel BARDIN [fiction, 104 mn]
2004 - Neupravlyaemyy zanos (Неуправляемый занос) by Georgi SHENGELIA [fiction, 105 mn]
2001 - 101-ij kilometr (101-й километр) by Leonid MARIAGIN [fiction, 103 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né à Moscou le 21 avril 1982 d'une dynastie d'acteurs. Son père est l'acteur Piotr Fiodorov senior.
A terminé l'Institut de théâtre Chtchoukine. A travaillé au théâtre Stanislavski

Родился 21 апреля 1982 года в Москве. Представитель актёрской династии: его отец - актер Пётр Фёдоров-старший.
Окончил театральный институт имени Б.В.Щукина. Работал в Театре имени К.С.Станиславского.