Director,
Actor
Born 1910, Moldova
 
Died 1971
Andrei TUTYSHKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей ТУТЫШКИН
Andreï TOUTYCHKINE
Filmography (extracts)
 
Director
1967 - Wedding in Malinovka (Свадьба в Малиновке) [fiction, 95 mn]
1961 - The Free Wind (Вольный ветер) [fiction, 83 mn]
1957 - To the Black Sea (К Черному морю) [fiction, 74 mn]
1956 - Crazy Day (Безумный день) [fiction, 68 mn]
1954 - We’ve Met Before (Мы с вами где - то встречались) [fiction, 95 mn]
 
Actor
1967 - Anna Karenina (Анна Каренина) by Aleksandr ZARKHY [fiction, 144 mn]
1956 - The Carnival Night (Карнавальная ночь) by Eldar RIAZANOV [fiction, 77 mn]
1954 - We’ve Met Before (Мы с вами где - то встречались) by Nikolay_2 DOSTAL , Andrei TUTYSHKIN [fiction, 95 mn]
1944 - Poedinok (Поединок) by Vladimir LEGOSHIN [fiction, 76 mn]
1941 - The Hearts of the Four (Сердца четырех) by Konstantin YUDIN [fiction, 96 mn]
1939 - A Girl with a Character (Девушка с характером) by Konstantin YUDIN [fiction, 86 mn]
1938 - Volga-Volga (Волга-Волга) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 104 mn]
 
Site : IMDb