Actor
Born 1877 
 
Died 1948
Mikhail TARKHANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Михайлович ТАРХАНОВ
Mikhaïl TARKHANOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1936 - Father and Son (Отец и сын) by Margarita BARSKAIA [fiction, 72 mn]
1935 - Dubrovsky (Дубровский) by Aleksandr IVANOVSKY [fiction, 70 mn]
1934 - The Thunderstorm (Гроза) by Vladimir PETROV [fiction, 85 mn]
1934 - Maxim's youth (Юность Максима) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 98 mn]
1933 - Iudushka Golovlev (Иудушка Головлев)
1929 - Chiny i Lyudi (Чины и люди) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 65 mn]