Director,
Writer
Born 1923, USSR (Russia)
 
Died 1985
Vasili ORDYNSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Василий ОРДЫНСКИЙ
Vassili ORDYNSKI
Filmography (extracts)
 
Director
1981 - Across the Goby and the Khingan (Через Гоби и Хинган) [fiction, 166 mn]
1970 - The Red Square (Красная площадь) [fiction, 138 mn]
1968 - First Love (Первая любовь) [fiction, 76 mn]
1967 - Esli dorog tebe tvoy dom (Если дорог тебе твой дом) [documentary, 94 mn]
1964 - The Big Ore (Большая руда) [fiction, 88 mn]
1962 - The Threshold (У твоего порога) [fiction, 78 mn]
1960 - Clouded Skies Over Borsk (Тучи над Борском) [fiction, 86 mn]
1959 - Female Age-Mates (Сверстницы) [fiction, 84 mn]
1957 - The Four (Четверо) [fiction]
1956 - A Man Is Born (Человек родился) [fiction, 96 mn]
 
Writer
1981 - Across the Goby and the Khingan (Через Гоби и Хинган) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 166 mn]
1968 - First Love (Первая любовь) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 76 mn]
 
Site : IMDb