Actor
Born 1926, USSR (Russia)
 
Died 1992
Vsevolod SAFONOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Всеволод Дмитриевич САФОНОВ
Vsevolod SAFONOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1972 - Taming of the Fire (Укрощение огня) by Daniil KHRABROVITSKY [fiction, 166 mn]
1970 - The Byelorussian Station (Белорусский вокзал) by Andrei SMIRNOV [fiction, 101 mn]
1965 - Engineer Garin (Гиперболоид инженера Гарина) by Aleksandr GINTSBURG [fiction, 96 mn]
1961 - The Cossacks (Казаки) by Vasili PRONIN [fiction, 97 mn]
1958 - Tsel ego zhizni (Цель его жизни) by Anatoli RYBAKOV [fiction, 89 mn]
1956 - Soldiers (Солдаты) by Aleksandr IVANOV [fiction, 106 mn]