Actor,
Producer
Born 1973 
 
 
Aleksandr ROBAK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Рэмович РОБАК
Aleksandr ROBAK
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - Tolko seryeznye otnosheniya (Только серьезные отношения) by Slava ROSS [fiction, 91 mn]
2021 - Street Light (Уличное освещение) by Vladislav IKONNIKOV [fiction, 25 mn]
2021 - And That’s It (И привет!) by Boris KHLEBNIKOV , Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 11 mn]
2021 - Insomnia (Инсомния) by Olga FRENKEL [fiction, TV serial, 55 mn]
2020 - Like in Venice (Как в Венеции) by Vasili ZORKIY [fiction, 24 mn]
2020 - Dead Souls (Мертвые души) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, TV serial, 50 mn]
2019 - The Outbreak (Эпидемия. Вонгозеро) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, 90 mn]
2019 - The Mistresses (Любовницы) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOVA [fiction, 97 mn]
2019 - Storm (TV series 2019) (Шторм (сериал 2019)) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 59 mn]
2018 - In the port of Cape Town (В Кейптаунском порту) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2018 - The Soul Conductor (Проводник) by Ilya MAKSIMOV [fiction, 89 mn]
2018 - Gretskiy oreshek (Грецкий орешек) by Stas IVANOV [fiction, 83 mn]
2018 - To the Lake / Epidemia (saison 1) (Эпидемия (сериал 2018 – 1 сезон)) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, TV serial, 48 mn]
2018 - The Children (Дети) by Alena ZVANTSOVA [fiction, TV serial, full length film]
2016 - Yolki 5 (Елки 5) by Timur BEKMAMBETOV , Vadim PERELMAN [fiction, 88 mn]
2015 - The End of a beautiful epoch (Конец прекрасной эпохи) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2013 - The Geographer Has Drunk Away The Globe (Географ глобус пропил) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2012 - This is what happens to me (Со мною вот что происходит) by Viktor SHAMIROV [fiction, 73 mn]
2012 - Bolshaya rzhaka! (Большая ржака!) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 80 mn]
2009 - Kandahar (Кандагар) by Andrey KAVUN [fiction, 100 mn]
2007 - Daring Days (Дерзкие дни) by Ruslan BALTSER [fiction, 84 mn]
2005 - Alive (Живой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2004 - Don't Even Think! Independence Play (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
 
Producer
2018 - Gretskiy oreshek (Грецкий орешек) by Stas IVANOV [fiction, 83 mn]