Actress
Born 1992 
 
 
Diana POZHARSKAYA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Диана ПОЖАРСКАЯ
Diane POJARSKAIA
Filmography (extracts)
 
Actress
2021 - World Champion (Чемпион мира) by Aleksey SIDOROV [fiction]
2020 - Hostel "Belgrad" (Отель «Белград») by Konstantin STATSKY [fiction, 107 mn]
2019 - Hot Weather (Жара) by Dunia LISOVA [fiction, 100 mn]
2018 - Na krayu (На краю) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, TV serial]
2016 - Eclipse (Затмение) by Artiom AKSENYONKO , Ivan KORDZAYA [fiction, 109 mn]
2016 - Hotel Eleon (Отель Элеон) by Anton FEDOTOV , Anton MASLOV , Yekaterina ZABULONSKAYA [fiction, TV serial, 24 mn]

Biography
No English biography available !
 
A terminé le VGIK (Institut de Cinéma de Moscou) dans la classe de A. Mikhaïlov en 2016.
A pratiqué de manière professionnelle les danses de salon et la danse sportive.

В 2016 году окончила ВГИК (мастерская А. Я. Михайлова).
Профессионально занималась бальными и спортивными танцами