Actress
Born 1962 
 
 
Anjelika NEVOLINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анжелика Сергеевна НЕВОЛИНА
Angelika NEVOLINA
Filmography (extracts)
 
Actress
2007 - Freight 200 / Cargo 200 (Груз 200) by Aleksey BALABANOV [fiction, 100 mn]
2005 - Myths of My Childhood (Мифы моего детства) by Yuri FETING [fiction, 105 mn]
2005 - Pavlov's Dog (Собака Павлова) by Yekaterina SHAGALOVA [fiction, 80 mn]
1998 - Of Freaks And Men (Про уродов и людей) by Aleksey BALABANOV [fiction, 93 mn]
1993 - Creation of Adam (Сотворение Адама) by Yuri PAVLOV [fiction, 93 mn]
1991 - Happy Days (Счастливые дни) by Aleksey BALABANOV [fiction, 86 mn]
1989 - The Escaping August (Убегающий август) by Dmitry DOLININ [fiction, 78 mn]
1988 - Sobachye serdtse (Собачье сердце) by Vladimir BORTKO [TV film, 130 mn]
1984 - Planets’ Parade (Парад планет) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]